VIT ICE massasjeaparat for ømme muskler

VIT ICE massasjeaparat for ømme muskler
Share on facebook
Share on Twitter
Print
Tips en venn på e-post
NOK 299,00


inkl. mva

Antall

 

HVORFOR  MASSERE MED IS?
Som svar på den kalde kroppen vår prøver å generere flere varme ved å øke metabolic rate i mobiliseringen av fett brenning.
Fett er hentet hovedsakelig fra disse områdene, subkutant vev, som er bedre leveres med blod på den tiden.
Ice massasje akselererende tempo i samlede stoffskifte samtidig stimulerer den lokale blod og lymfe sirkulasjonen i huden områder dekket av is massasje.
Dermed fører til aktiv involvering av de stedene i hele prosessen med akselerert metabolisme.
Derfor reduserte fettvev massert seter, tilbakelent utskrevet produkter av metabolisme og anti-cellulite WORKS.

BIOLOGISK FORNYELSE - muskelregenerasjonenen:
Icemassasje hjelper kroppen din velvære. Regenererer og gjenoppliver hele kroppen.
Ideell hjelper muskel smerter på grunn av overanstrengelse. REDUSERER INNSATS metabolitter populært kalt melkesyre.
Etter slutten av isen massasje rask utvidelse av blodårer fører til alvorlige lunger av muskel kombinert med økende konsentrasjon av oksygen levert til dem. Dette bidrar til å fjerne muskler av metabolske avfall produkter som laktat og histamin. Samtidig årsakene muskel akkumulering av bradykinin og angiotensin. Disse fenomenene forbedrer muskel kondisjon og reduserer smerte. Denne effekten brukes f.eks i behandling av muskel skader.

Analgetikum
Det hjelper i laterale kammer smertesyndrom av albuen, plantar fascia betennelse, leddgikt trochanter bursitt, den smertefulle kne-og hofteledd, og degenerative forandringer av diagnose.

METABOLISM
Stimulering av kulde og variable temperaturer i forbindelse med massasje fart på stoffskiftet.
Ice massasje VIT ICE ® er en slankende massasje metoder. ASSISTANSE Therapies overvektig.
Spise is massasje hjelper vev og raskere avkastning av avfall.

Reduserer hevelse
Icemassasje fjerner stasis av blod og lymfe. Takk MOT OG reduserer hevelser.
  ACTION
Helbreder og hjelper i behandling av revmatoid SYKDOM motiverte og degenerative. Den brukes i sykdommer i ryggraden, i discopathies i revmatiske musklene, økt muskelspenning. Ice massasje reduserer muskelspenninger.
Det er nyttig for brannskader, i post-traumatisk og inflammatoriske sykdommer. Betennelse er hevelse og lunger. Som isen massasje fører først en rask reduksjon av overflaten blodårene og dermed redusere hevelse og dermed reduserer betennelse og arealet av skaden.

PLEIE ACTION
Reduksjon av cellulitter er resultatet av spektakulære skjønnhet massasje av is. Ved å stimulere sirkulasjons-og lymfesystemet, er huden stimuleres til å brenne fett og bli kvitt aktive avsatt i giftstoffer. Massasje bryter også isen innskudd (klumper) av fett.
CELLULITT NEDSETTELSE Under påvirkning av kuldebehandling er mye mer intens, fordi som en konsekvens funksjonen følger KALDT fart på stoffskiftet.
Ice massasje er også en perfekt balsam for huden, forbedre struktur og forsinke hudens aldring. Ice massasje STYRKER kollagenfibre, som er stillaset i huden.

Den ICE URTER
VIT ICE ICE MASSASJE ® tillater mettede ekstrakter av urter. Det er en utmerket urtete applikator direkte på huden.
Dette er spesielt viktig i behandling av revmatoid motiverte og degenerative, betennelse, og i smerte syndromer, og i post-traumatisk.
Huden vår, takket łojowym kjertler, og hårsekken mieszkom naczynkom blodet lett absorbere mineraler og urte vitaminer. Jo større lunger av huden, desto større absorpsjon. ICE MASSASJE TIL Gymnastikk årer. I første fase av en is massasje for å krympe og så utvide. Takket være de aktive virkestoffene i urtete kan lett trenge inn i huden.
Ice massasje mettede ekstrakter av visse urter er også et utmerket kosmetisk for huden. Det kan ha en sterk beskyttende egenskaper, fuktighetsgivende, anti-cellulitt, styrke blodårer, og også å stimulere hud metabolisme.
ICE MASSASJE mettede ekstrakter av urter STYRKER KRIOTERAPEUTYCZNE styrkeegenskaper av terapeutiske MASSASJE som ligger i urtene.

VIT ICE ® er laget av høykvalitets materiale fra gruppen av SEBS elastomerer. Materiale helt trygg i kontakt med huden. EU har blitt sertifisert av FDA. Det er motstandsdyktig mot lave og høye temperaturer.
Du kan bruke det i mange år, og likevel ikke endrer sine fysiske egenskaper.
Det er CE-merket for medisinsk utstyr.
Det er lett å resirkulere.

Produktanmeldelser
Logg inn for å gi en produktanmeldelse for produktet

 

Remedica Norway AS
Persbråtan 2 0770 Oslo
Tel. +47 905 03 405 - Org.nr. 895676292
Produsert av 24Nettbutikk © 2002 - 2021